5% kedvezmény
(nem akciós termékeinkre)
Őszi kedvezmény

Vásárlói értékelések

Az árút hamar megkaptam, a minősége is nagyon jó volt! Csak így tovább, ha kellesz újra valami, először őket fogam keresni!
Kovalcsik Gábor, 2019-11-12
Köszönjük a vásárlást és az értékelést, legyen szerencsénk legközelebb is. Tisztelettel Szücsidekor webáruháza, Szűcs Tibor e.v.
szucsidekor.superwebaruhaz.hu
Minden rendben ment. Köszönöm szépen!
Gemikor Kft., 2019-11-06
Gyors szállítás, kiváló minőség.
Anonim vásárló, 2019-10-25
Köszönjük vásárlását és értékelését, legyen szerencsénk legközelebb is. Üdvözlettel Szűcs Tibor e.v.
szucsidekor.superwebaruhaz.hu
Minden szuper volt. Korrekt csapat!
Horváth Róbert, 2019-10-18
Köszönjük, legyen szerencsénk legközelebb is. Tisztelettel Szücsidekor webáruháza, Szűcs Tibor e.v.
szucsidekor.superwebaruhaz.hu
Meg vagyok elégedve. Gyors kiszállítás, azt kaptam amit megrendeltem. Jó minőségű bárkinek ajánlom.
Czinegéné Kupcsik Éva, 2019-10-15
Semmilyen..tökéletesen működik.
Adorján Imre, 2019-10-14
Minőségi termékek. Felhasználása/felhelyezése a leírásnak megfelelő, könnyű. Tény, 4 kereke van az autónak (felni), de akciósan néha lehetne 1-2 darab vásárlását is biztosítani.
Tóth Gábor, 2019-10-14
Köszönjük értékelését, megfontoljuk kérését és amint döntés születik bevezetjük 1-2 napon belül. Tisztelettel Szücsidekor webáruháza, Szűcs Tibor e.v.
szucsidekor.superwebaruhaz.hu
Elégedt vagyok köszönöm
Urbán Gergely, 2019-10-13
Köszönjük vásárlását és értékelését, legyen szerencsénk legközelebb is. Tisztelettel Szücsidekor webáruháza, Szűcs Tibor e.v.
szucsidekor.superwebaruhaz.hu
A matrica 3 auto mosas utan lojott. Es 10000 ft-volt . Nem ezt vártam . Soha tobbet nem rendelek innen sőt meg ha ismeros rendelne innen lefogom beszelni . Koszonom
Tóth Tamás, 2019-09-27
Üdv! Köszönjük a visszajelzést. Tudomásul vettük. Azt azonban tudnia kell, hogy a maga a fólia (alapanyag) gyártó nem vállal garanciát sajnos, mivel amióta az EU-s szabványoknak meg kell felelni azóta gyengébb ragasztókat kell használniuk, amelyet mi is tapasztalunk. Jó tanács legközelebb ne mossa magasnyomású mosóval az ilyeneket. Valószínű, hogy nem lett megfelelően zsírtalanítva a felület és azért jött le... Tisztelettel Szűcs Tibor e.v.
szucsidekor.superwebaruhaz.hu
Gyors volt, amit rendeltem azt kaptam. Kiváló!
Anonim vásárló, 2019-09-13
Köszönjük szépen a vásárlást és az értékelést, legyen szerencsénk máskor is. Tisztelettel Szűcs Tibor e.v.
szucsidekor.superwebaruhaz.hu
Elégedett vagyok, gyors, megbízható, rugalmas, ajánlom másoknak is.
Molnár Dávid, 2019-08-20
Nagyon gyorsan és jó minőségben kaptam meg a terméket.
Takács Gyula, 2019-08-20
A megrendelt termék rövid időn belül megérkezett, minősége, a csomagolás módja is megfelelő volt. Korrekt üzlet! köszönöm!
Anonim vásárló, 2019-08-07
Köszönjük vásárlását és értékelését, legyen szerencsénk legközelebb is. Tisztelettel Szücsidekor webáruháza, Szűcs Tibor e.v.
szucsidekor.superwebaruhaz.hu
Összegyürve kaptam meg a Hayabusa matricákat.. Használhatatlan...
Repelik József, 2019-08-06
Üdv! Terítse ki a matricákat vagy rakja két könyv közé és akkor fel tudja ragasztani, mivel az applikáló fólia hajlamos leválasztani az alapfóliáról az öntapadós felületet, de a végeredmény a lényeg, hogy szép legyen. Tisztelettel Szücsidekor webáruháza, Szűcs Tibor e.v.
szucsidekor.superwebaruhaz.hu
Teljes mértékben meg vagyok elégedve! A vásárlás folyamata zökkenőmentesen történt. Folyamatos tájékoztatást kaptam a termék szállításáról, érkezéséről email formájában. Köszönöm nagyon korrekt cég! A termék tökéletes minőségű! Egy pici probléma,de ez csak a véletlen műve, én nagyobb matricát kerestem,de nem volt nagyobb méretű csak 33 cm, (ez volt a maximálisan rendelhető legnagyobb méret)aztán mikor megkaptam a terméket , másnap már szerepelt a kínálatban az általam rendelt termék nagyobb verziója is (előtte sajnos nem volt) De szerintem ha veszem a fáradtságot és felhívom a céget biztos legyártottak volna! Köszönöm mégegyszer! Tisztelettel Kovács Gergely
Kovács Gergely, 2019-08-06
Köszönjük az értékelést és a vásárlást is. Azóta folyamatosan bővítjük a kínálatot méretekben és árakban (néhol kedvezőbbek lettek..), mivel nagyobb igény mutatkozik az általunk ezidáig gyártott méretek mellett. Köszönettel Szücsidekor webáruháza, Szűcs Tibor e.v.
szucsidekor.superwebaruhaz.hu
Minden rendben zajlott, ajánlottam barátaimnak, talán már meg is rendelte
Mester Walter, 2019-07-27
Tökéletes volt minden, gyors, precíz, jó email-es tájékoztatással. Ajánlom mindenkinek.
Anonim vásárló, 2019-07-12
Nagyon megvoltam elégedve a veboldallal ,jól áttekinthető és részletes.
Hegedűs Andor, 2019-07-11
Köszönöm szépen nagyon elégedett vagyok a termékkel és a gyorsasággal! Csomagolásnál én beletenném egy kis zacskóba mert a postásnak sikerült szétáztatnia. Amúgy teljesen elegedett vagyok!
Pető Gábor, 2019-06-17
Nagyon gyorsan, kb. pár órán belül készen voltak a matricáim. Amint készen lettek felhívtak telefonon, és már mehettem is értük, annak ellenére, hogy postán rendeltem, mert nem figyeltem arra, hogy azonos városban élünk. Gyorsak, pontosak , és a posta költség is a zsebemben maradt, így spóroltak is nekem. Big THX!
Keresztesy Attila, 2019-06-16