6% kedvezmény
(nem akciós termékeinkre)
Rendkívüli kedvezmény!

Olvassa el, mielőtt vásárolna!

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy itt olvashatják el részletesebben a webáruházunkkal kapcsolatos változásokat.

Kérjük olvassa el ezt a linket, mielőtt matricát vásárolna!!!!

http://szucsidekor.superwebaruhaz.hu/matricakrol-a17987

 

Tájékoztatjuk vásáróinkat, hogy javítottunk rendszerünkön, így vevőink több funkcióhoz jussanak megrendeléskor és ezzel is gyorsítva, egyszerűsítve a termékvásárlást.

Továbbá a Google Analytics szolgáltatásain keresztül remarketinget (adatgyűjtést) is használunk, amely célzott reklámokat generál autómatikusan, az Ön érdeklődési köréhez. Ezzel is elősegítve javítja vállalkozásunk értékesítési mutatóját. Amelyért köszönjük megértését. (2020.11.29-től)

 

Kérjük azok vásároljanak matricát akiknek szüksége van rá.

Főbb változások:

  • Könnyebb kezelhetőség
  • Számlákat e-mail-ben küldjük Billingón keresztül e-számla ként 2021.06.01-től, így nem kell kinyomtatni, csak továbbítani a könyvelő felé e-mail-ben
  • Felragasztási útmutató nyomtatásban, ha az nem elég, akkor a menüben (Matricákról!)
  • Gyorsabb vásárlási folyamat
  • Több funkció a termékválasztásnál, ahol van rá lehetőség, és amit kötelező megandi vagy választható (több méret, több szín), a csillaggal jelöltet (színeket kötelező választani)       
  • Terméklapon csak a legfontosabb adatok jelennek meg (kivitelezés, technológia, esetleg adott méret, tipp*...)
  • Kötelező kérdések a vásárlással kapcsolatban (gyártással kapcsolatban*, ki ajánlotta*, stb...)

A méreteknél, nem mindegyiknél csak a matrica hossza jelenik meg, így csak az a mérvadó.

Minden matricát méretarányosan nagyítunk torzításmentesen, ami annyit tesz, hogy ami a képen van kicsiben, nagyban is ugyanúgy néz ki.

Viszont figyeljenek arra, hogy a 320mm-nél hosszabb matricákat érdemesebb csomagban postázni, mi amit lehet összehajtunk a matrica sérülése nélkül és levélben is küldhetjük, ezzel is segítve a postaköltség csökkentését.

A felniközép matricák borítékban elférnek így azt javaslom átutalással vagy bankkártyával kifizetni és akkor borítékban küldjük. Ajánlott vagy elsőbbségi levélként. (Nem érdemes utánvétellel bajlódni...., dobozokat készíteni, buborékos borítékot külön elpazarolni.) Környezettudatosság...!

Egyéb adatokat és információkat a Szállítási költségek és Matricákról! fülnél talál.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy új számlázót használunk.

Ezért fontos, hogy pontosan megadott e-mail, postázási, számlázási cím legyen megadva, mert egyes rendszerek automatizálva lesznek hamarosan (Bankkártyás fizetés, Barion-os fizetés).

Változnak a szállításhoz kapcsolódó kérdések, mert egyesek hobbiból rendelik meg a matricákat és a csomagokat nem veszik át, nem található a címzett, apja nevében vásárol és másnak a telefonszámát adja meg, stb... Így köztelezően feltett kérdésekre kell válaszolni.

 

Hűségpontokat minden elköltött 100 Ft után adunk 1 pontot, amely a következő vásárláskor bizonyos mértékig beváltható vagy tovább gyűjthető.

 

Jó vásárlást, kíván a Szücsidekor webáruháza, Szűcs Tibor e.v.