Olvass el! Árváltozás 2021.04.01-től!!!!

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy sajnos minden termékünk árát érinti a járvány és alapanyag drágulás, ami miatt árváltoztatásra kényszerülünk.

2021.04.01-től

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy sajnos minden termékünk árát érinti a járvány és alapanyag drágulás, ami miatt árváltoztatásra kényszerülünk.

A változás érinti a postaköltségeket /GLS/ és a termékek árait egyaránt, mivel minden beszerzési forrásunk Euró árfolyamot követik és akadozik az alapanyag ellátásuk is..............

Megértésüket köszönjük.

 

Valamint javítottunk rendszerünkön, hogy vevőink több funkcióhoz jussanak megrendeléskor és ezzel is gyorsítva, egyszerűsítve a termékvásárlást.

Továbbá a Google Analytics szolgáltatásain keresztül remarketinget (adatgyűjtést) is használunk, amely célzott reklámokat generál autómatikusan, az Ön érdeklődési köréhez. Ezzel is elősegítve javítja vállalkozásunk értékesítési mutatóját. Amelyért köszönjük megértését. (2020.11.29-től)

 

Kérjük azok vásároljanak matricát akiknek szüksége van rá.

Főbb változások:

  • Könnyebb kezelhetőség
  • Számlákat e-mail-ben küldjük (Billingo)
  • Felragasztási útmutató nyomtatásban, ha az nem elég, akkor a menüben (Matrica felragasztása)
  • Gyorsabb vásárlási folyamat
  • Több funkció a termékválasztásnál, ahol van rá lehetőség, és amit kötelező megandi vagy választható (több méret, több szín), a csillaggal jelöltet (színeket kötelező választani)       
  • Terméklapon csak a legfontosabb adatok jelennek meg (kivitelezés, technológia, esetleg adott méret)
  • Kötelező kérdések a vásárlással kapcsolatban (gyártással kapcsolatban*, ki ajánlotta*, stb...)

A méreteknél, nem mindegyiknél csak a matrica hossza jelenik meg, így csak az a mérvadó. Minden matricát méretarányosan nagyítunk torzításmentesen, ami annyit tesz, hogy ami a képen van kicsiben, nagyban is ugyanúgy néz ki.

Postaköltségeket is szűkítettük, bővítettük.

Viszont figyeljenek arra, hogy a 320mm-nél hosszabb matricákat érdemesebb csomagban postázni, mi amit lehet összehajtunk a matrica sérülése nélkül és levélben is küldhetjük, ezzel is segítve a postaköltség csökkentését.

A felniközép matricák borítékban elférnek így azt javaslom átutalással vagy bankkártyával kifizetni és akkor borítékban küldjük. Ajánlott vagy elsőbbségi levélként. (Nem érdemes utánvétellel bajlódni...., dobozokat készíteni, buborékos borítékot külön elpazarolni.) Környezettudatosság...!

Egyéb adatokat és információkat a Postaköltségek és Matrica felragasztása fülnél talál.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy új számlázót használunk.

A webáruházunkban vásárolt termékekről mostatnól e-mailben küldjük a számlát Billingo számlázó szoftver segítségével.

Ezért fontos, hogy pontosan megadott e-mail, postázási, számlázási cím legyen megadva, mert egyes rendszerek automatizálva lesznek hamarosan (Bankkártyás fizetés, Barion-os fizetés).

Változnak a szállításhoz kapcsolódó kérdések, mert egyesek hobbiból rendelik meg a matricákat és a csomagokat nem veszik át, nem található a címzett, apja nevében vásárol és másnak a telefonszámát adja meg, stb... Így köztelezően feltett kérdésekre kell válaszolni.

 

2020.09.25-től A hűségpontokat minden elköltött 100 Ft után adunk 1 pontot, amely a következő vásárláskor bizonyos mértékig beváltható vagy tovább gyűjthető.

 

Jó vásárlást, kíván a Szücsidekor webáruháza, Szűcs Tibor e.v.