Kezdődjön az ősz
10 % kedvezmény (minden termékünkre)

ÁSZF

 

Egyedi matricák, címkék gyártásával és gyárival megegyező minőségű matriák készítésével foglalkozunk (pótlás, tuning és egyéb céllal...)

 

Amennyiben valamilyen probláma merülne fel kérem tájékozódjon, mielőtt cselekedne.

 

Fontos tájékoztatás a vevő részére a vállalkozás békéltető testületi eljárásban fennálló, a 29.§ (11) bekezdésében meghatározott együttműködési kötelezettségéről:

"(11) A vállalkozást a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli. Ennek keretében köteles a (8) bekezdésben rögzített tartalommal, az ott említett határidőn belül válasziratát megküldeni a békéltető testület számára és a meghallgatáson egyezség létrehozatalára feljogosított személy részvételét biztosítani. Amennyiben a vállalkozás székhelye vagy telephelye nem a területileg illetékes békéltető testületet működtető kamara szerinti megyébe van bejegyezve, a vállalkozás együttműködési kötelezettsége a fogyasztó igényének megfelelő írásbeli egyezségkötés lehetőségének felajánlására terjed ki."

(12) A (11) bekezdésben meghatározott együttműködési kötelezettségét megsértő vállalkozásról a békéltető testület értesíti a székhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóságot.

 

A vállalkozáshoz tartozó békéltető testület címe:

Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Elérhetőségek

Telefon: 06-62-554-250/118Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Fax: 06-62-426-149

E-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu

 

 

 

Letöltés (PDF)

Vásárlói
értékelés »

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


 Partnereink

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.