ÁSZF

 

Egyedi matricák, címkék gyártásával és gyárival megegyező minőségű matriák készítésével foglalkozunk (pótlás, tuning és egyéb céllal...)

 

Amennyiben valamilyen probláma merülne fel kérem tájékozódjon, mielőtt cselekedne.

 

Fontos tájékoztatás a vevő részére a vállalkozás békéltető testületi eljárásban fennálló, a 29.§ (11) bekezdésében meghatározott együttműködési kötelezettségéről:

"(11) A vállalkozást a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli. Ennek keretében köteles a (8) bekezdésben rögzített tartalommal, az ott említett határidőn belül válasziratát megküldeni a békéltető testület számára és a meghallgatáson egyezség létrehozatalára feljogosított személy részvételét biztosítani. Amennyiben a vállalkozás székhelye vagy telephelye nem a területileg illetékes békéltető testületet működtető kamara szerinti megyébe van bejegyezve, a vállalkozás együttműködési kötelezettsége a fogyasztó igényének megfelelő írásbeli egyezségkötés lehetőségének felajánlására terjed ki."

(12) A (11) bekezdésben meghatározott együttműködési kötelezettségét megsértő vállalkozásról a békéltető testület értesíti a székhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóságot.

 

A vállalkozáshoz tartozó békéltető testület címe:

Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Elérhetőségek

Telefon: 06-62-554-250/118Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Fax: 06-62-426-149

E-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu

 

 

 

Letöltés (PDF)

Vásárlói
értékelés »

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Gyártók

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.