Adatvédelmi tájékoztató/GDPR

Adatkezelési tájékoztatás (GDPR) amely 2018.05.25-től érvényes, de előtte is ugyanúgy kezeltük. Minden ügyfelünk adatait bizalmasan kezeljük sem másidik sem harmadik félnek nem adjuk ki, csak és kizárólag a vállalkozásunkhoz használjuk. A vásárláskor megadott adatokat szigorúan és titkosan kezeljük. Fölöslegesen nem zaklatjuk vásárlóinkat.

Lehetőség van viszont hírlevélre való feliratkozásra, melyben tájékozódhat a webáruházunk aktuális híreiről, eseményeiről, akcióiról.

 

Amennyiben valamilyen probláma merülne fel kérem tájékozódjon, mielőtt cselekedne.

 

Fontos tájékoztatás a vevő részére a vállalkozás békéltető testületi eljárásban fennálló, a 29.§ (11) bekezdésében meghatározott együttműködési kötelezettségéről:

"(11) A vállalkozást a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli. Ennek keretében köteles a (8) bekezdésben rögzített tartalommal, az ott említett határidőn belül válasziratát megküldeni a békéltető testület számára és a meghallgatáson egyezség létrehozatalára feljogosított személy részvételét biztosítani. Amennyiben a vállalkozás székhelye vagy telephelye nem a területileg illetékes békéltető testületet működtető kamara szerinti megyébe van bejegyezve, a vállalkozás együttműködési kötelezettsége a fogyasztó igényének megfelelő írásbeli egyezségkötés lehetőségének felajánlására terjed ki."

(12) A (11) bekezdésben meghatározott együttműködési kötelezettségét megsértő vállalkozásról a békéltető testület értesíti a székhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóságot.

 

A vállalkozáshoz tartozó békéltető testület címe:

Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Elérhetőségek

Telefon: 06-62-554-250/118

Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Fax: 06-62-426-149

E-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu

 

Bízunk benne, hogy nem merül fel probléma...