1 000 Ft kedvezmény
(10 000 Ft feletti rendelés esetén)
Tavasz indító kedvezmény!!

Olvassa el, mielőtt vásárolna!

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy itt olvashatják el részletesebben a webáruházunkkal kapcsolatos változásokat.

Kérjük olvassa el ezt a linket, mielőtt matricát vásárolna!!!!

http://szucsidekor.superwebaruhaz.hu/matricakrol-a17987

 

Tájékoztatjuk vásáróinkat, hogy javítottunk rendszerünkön, így vevőink több funkcióhoz jussanak megrendeléskor és ezzel is gyorsítva, egyszerűsítve a termékvásárlást.

 

Kérjük azok vásároljanak matricát akiknek szüksége van rá.

Főbb változások:

  • Könnyebb kezelhetőség
  • Számlákat e-mail-ben küldjük Billingón keresztül e-számla ként 2021.06.01-től, így nem kell kinyomtatni, csak továbbítani a könyvelő felé e-mail-ben
  • Felragasztási útmutató nyomtatásban, ha az nem elég, akkor a menüben (Matricákról!)
  • Gyorsabb vásárlási folyamat
  • Több funkció a termékválasztásnál, ahol van rá lehetőség, és amit kötelező megandi vagy választható (több méret, több szín), a csillaggal jelöltet (színeket kötelező választani)       
  • Terméklapon csak a legfontosabb adatok jelennek meg (kivitelezés, technológia, esetleg adott méret, tipp*...)
  • Kötelező kérdések a vásárlással kapcsolatban (gyártással kapcsolatban*, ki ajánlotta*, stb...)

Minden matricát méretarányosan nagyítunk torzításmentesen, ami annyit tesz, hogy ami a képen van kicsiben, nagyban is ugyanúgy néz ki.

Viszont figyeljenek arra, hogy a 320mm-nél hosszabb matricákat érdemesebb csomagban postázni, mi amit lehet összehajtunk a matrica sérülése nélkül és levélben is küldhetjük, ezzel is segítve a postaköltség csökkentését.

A felniközép matricák NEM GYANTÁSAK és borítékban elférnek így azt javaslom átutalással vagy bankkártyával kifizetni és akkor borítékban küldjük. Elsőbbségi levélként.

Egyéb adatokat és információkat a Szállítási költségek és Matricákról! fülnél talál.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy új számlázót használunk.

Ezért fontos, hogy pontosan megadott e-mail, postázási, számlázási cím legyen megadva, mert egyes rendszerek automatizálva lesznek hamarosan (Bankkártyás fizetés, Barion-os fizetés).

Változnak a szállításhoz kapcsolódó kérdések, mert egyesek hobbiból rendelik meg a matricákat és a csomagokat nem veszik át, nem található a címzett, apja nevében vásárol és másnak a telefonszámát adja meg, stb... Így köztelezően feltett kérdésekre kell válaszolni.

 

Tájékoztatjuk továbbá vásáróinkat, hogy a sikeresen lezárult rendelések értékelése, azaz megtörtént vásárlások után a valódi ügyfeletől érkeznek.

 

Hűségpontokat minden elköltött 50 Ft után adunk 1 pontot, amely a következő vásárláskor bizonyos mértékig beváltható vagy tovább gyűjthető.

 

Jó vásárlást, kíván a Szücsidekor webáruháza, Szűcs Tibor e.v.