5% kedvezmény
(nem akciós termékeinkre)
Őszi kedvezmény

Olvass el!!!!! 2019.09.18-tól

Javítottunk rendszerünkön, hogy vevőink több információhoz, funkcióhoz jussanak webáruházunkban, böngészéskor és ezzel is gyorsítva, egyszerűsítve a termékvásárlást.

Javítottunk rendszerünkön, hogy vevőink több funkcióhoz jussanak megrendeléskor és ezzel is gyorsítva, egyszerűsítve a termékvásárlást.

Főbb változások:

  • Könnyebb kezelhetőség
  • Felragasztási útmutató nyomtatásban, ha az nem elég, akkor a menüben (Matrica felragasztása)
  • Gyorsabb vásárlási folyamat
  • Több funkció a termékválasztásnál, ahol van rá lehetőség, és amit kötelező megandi vagy választható (több méret, több szín)- a csillaggal jelöltet (színeket kötelező választani)                                                                                                                                                      - a méretkategóriánál (csak 1-et jelöljön meg, ha több méretet vásárolna, akkor kosár áttekintése és vissza a vásárláshoz.)                            Különben kavarodás van a rendelési lapon és duplán számol a rendszer!!!
  • Terméklapon csak a legfontosabb adatok jelennek meg (kivitelezés, technológia, esetleg adott méret)
  • Kötelező kérdések a vásárlással kapcsolatban (számla-nyugta*, ki ajánlotta*, magánszemély vagy céges vásárlás*)

A méreteknél, nem mindegyiknél csak a matrica hossza jelenik meg, így csak az a mérvadó. Minden matricát méretarányosan nagyítunk torzításmentesen, ami annyit tesz, hogy ami a képen van kicsiben, nagyban is ugyanúgy néz ki.

Postaköltségeket is szűkítettük, bővítettük.

Viszont figyeljenek arra, hogy a 325mm-nél hosszabb matricákat érdemesebb csomagban postázni, mi amit lehet összehajtunk a matrica sérülése nélkül és levélben is küldhetjük, ezzel is segítve a postaköltség csökkentését. De mindenről tájékoztatjuk vásárlónkat megrendelés után.

Egyéb adatokat és információkat a Postaköltségek és Matrica felragasztása fülnél talál.

 

Fontos változás!

 

2019-től Ön megvásárolja a kiválasztott terméket, mi értesítést kapunk automatikusan, amelyet majd vissszaigazoljuk és küldjük a további értesítéseket vásárlás leadását követően mint pl.: postaköltség, amely általában meg van adva vásárlás folyamán is.  és a rendeléssel kapcsolatos történéseket változásokat /általában 8-20 óráig/ a hét bármely napján.

 */Kötelező kérdés, melyre pontos válaszok szükségesek, mivel anyagi kockázatot vállalunk közösen mint eladó és vevő együtt!/

Jó vásárlást, kíván a Szücsidekor webáruháza, Szűcs Tibor e.v.