Tájékoztatjuk kedves érdeklődőinket, vásárlóinkat, hogy 2018. Február 26-án karbantartási munkákat végzünk, ezen idő alatt a vásárlás szünetel. Addig is rendkívüli akcióóóó!!!!

Adatvédelmi tájékoztató

Minden ügyfelünk adatait bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki, csak és kizárólag a vásárláskor történt adatokat kezeljük azonosításra. Fölöslegesen nem zaklatjuk.

Lehetőség van viszont hírlevélre való feliratkozásra, melyben tájékozódhat a webáruházunk aktuális híreiről, eseményeiről, akcióiról.

 

Amennyiben valamilyen probláma merülne fel kérem tájékozódjon, mielőtt cselekedne.

 

Fontos tájékoztatás a vevő részére a vállalkozás békéltető testületi eljárásban fennálló, a 29.§ (11) bekezdésében meghatározott együttműködési kötelezettségéről:

"(11) A vállalkozást a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli. Ennek keretében köteles a (8) bekezdésben rögzített tartalommal, az ott említett határidőn belül válasziratát megküldeni a békéltető testület számára és a meghallgatáson egyezség létrehozatalára feljogosított személy részvételét biztosítani. Amennyiben a vállalkozás székhelye vagy telephelye nem a területileg illetékes békéltető testületet működtető kamara szerinti megyébe van bejegyezve, a vállalkozás együttműködési kötelezettsége a fogyasztó igényének megfelelő írásbeli egyezségkötés lehetőségének felajánlására terjed ki."

(12) A (11) bekezdésben meghatározott együttműködési kötelezettségét megsértő vállalkozásról a békéltető testület értesíti a székhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóságot.

 

A vállalkozáshoz tartozó békéltető testület címe:

Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Elérhetőségek

Telefon: 06-62-554-250/118

Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Fax: 06-62-426-149

E-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu

 

Bízunk benne, hogy nem merül fel probléma...

 

Vásárlói
értékelés »

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Partnereink

 Gyártók

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.